In memoriam Herb Simons - KVC Oranje

In memoriam Herb Simons

20 december 2021 14:00


Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat Herb Simons plotseling van ons heen is gegaan. Herb heeft de leeftijd van 67 jaar mogen bereiken.

Helaas is Herb de volgende KVC-er die in een kort tijdbestek van ons heen is gegaan. Herb was een man met een Oranje/Wit hart. Hij volgde de vereniging op de voet en was er nog regelmatig te vinden. Dit meestal onder het genot van een pilsje.

Herb heeft enorm veel betekent voor de vereniging. Hij was in het verleden grensrechter bij diverse elftallen, scheidsrechter, jeugdleider en leider bij de senioren.
Eind jaren ’80, bijvoorbeeld, was Herb samen met Jan Jansen trainer van de B1. Bij monde van Patrick op den Kamp maken we op dat Herb alles deed voor het team, maar wel rechtuit en eerlijk was. Hij zou het eigen team nooit bevoordelen.

Zo kennen ook de jongens van “t dreide” hem. Raymond Voncken geeft aan dat Herb altijd voor ze klaar stond, maar wel altijd eerlijk was als grensrechter. 
Iedereen die wij over Herb spreken geeft aan dat hij ruig overkwam, maar diep van binnen het hart op de goede plaats had. Herb heeft zijn eigen leven geleid, maar het was een geweldig man om mee te praten; een man van principes.

Wij wensen de naasten van Herb enorm veel sterkte met het verwerken van dit verlies. De KVC Oranje Familie zal hem altijd in herinnering houden.

Bestuur KVC Oranje
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!