Superlocal en parkeren - KVC Oranje

Superlocal en parkeren

27 januari 2022 13:30


Beste leden, ouders en andere belangstellenden,
Op dinsdag 01 februari t/m vrijdag 04 februari ontvangen de nieuwe bewoners van de flat bij het SuperLocal project hun sleutel. Automatisch betekent dit dat er meer verkeer in de Voorterstraat aanwezig zal zijn, omdat de nieuwe bewoners gaan klussen en verhuizen.

De Gemeente Kerkrade heeft ons hier vorige week over gebeld en een aantal scenario's inzake het parkeren uitgelegd.

Parkeren
De kans is aanwezig dat auto's, klusbedrijven, verhuisbedrijven, etc. bij KVC Oranje en langs de Voorterstraat gaan parkeren. Vaak is het nu al druk met auto's op trainingsdagen en wedstrijddagen bij KVC Oranje; dit zal de komende periode dus nog drukker worden.
Vandaar dat we jullie oproepen om extra voorzichtig te zijn met het brengen en afhalen van onze (jongste) leden en met het parkeren van jullie auto. Samen dragen we hier een stuk verantwoordelijkheid in.
Wij staan in nauw contact met de Gemeente Kerkrade om de situatie te monitoren en waar nodig in te grijpen als de verkeerssituatie mogelijk (te) onveilig wordt.

Papiercontainer
De belasting op de papiercontainer zal mogelijkerwijs ook een stuk groter zijn. De kans is uiteraard groot dat de nieuwe bewoners hun oud-papier, dozen, etc. in de papiercontainer deponeren, dit naast de mensen die wekelijks al het papier wegbrengen bij de vereniging.

Wij roepen jullie dan ook op om een stukje te lopen met je oud-papier als blijkt dat de parkeerplaatsen bij KVC Oranje vol staan met geparkeerde auto's. 

Bij vragen en/of opmerkingen over deze situatie kunnen jullie terecht bij de voorzitter via mail (voorzitter@kvc-oranje.nl) of spreek iemand van het bestuur aan als hij/zij aanwezig is op de club.
Bestuur KVC Oranje
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!