Home

Coronamaatregelen versoepelt, publiek welkom

Vandaag, 27 januari 13:45  Beste leden en andere belangstellenden, Afgelopen woensdag zijn de Coronamaatregelen versoepeld. Dit heeft ook invloed op het voetbal bij KVC Oranje. meer »

7x gelezen

Superlocal en parkeren

Vandaag, 27 januari 13:30  Beste leden, ouders en andere belangstellenden, Op dinsdag 01 februari t/m vrijdag 04 februari ontvangen de nieuwe bewoners van de flat bij het SuperLocal project hun sleutel. Automatisch betekent dit dat er meer verkeer in de Voorterstraat aanwezig zal zijn, omdat de nieuwe bewoners gaan klussen en verhuizen. meer »

7x gelezen

Er mag weer getraind worden

15 januari 13:15  Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag vanaf vandaag,15 januari weer volop gevoetbald worden bij de verenigingen. meer »

40x gelezen

KVC Oranje 2021

3 januari 16:00  Wij hebben 2021 achter ons gelaten en dit vraagt om een terugblik op het afgelopen jaar. Voor de vereniging was het een uiterst uitdagend en bijzonder jaar. meer »

63x gelezen

In memoriam Herb Simons

20 december 14:00  Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat Herb Simons plotseling van ons heen is gegaan. Herb heeft de leeftijd van 67 jaar mogen bereiken. meer »

339x gelezen

KVC Oranje rouwt om verlies Martin van der Weide

18 december 11:15  Weer is voetbalvereniging KVC Oranje geconfronteerd met het plotselinge en veel te vroege overlijden van een clubman in hart en nieren. Martin van der Weide, meer dan een kwart eeuw actief als speler, jeugdleider, vrijwilliger en elftalleider van het tweede team, is op veel te jonge leeftijd overleden. Martin zou volgende zomer de 60-jarige leeftijd bereiken. Het heeft niet zo mogen zijn. meer »

633x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!