Home - KVC Oranje

Home

KVC Oranje op zoek naar voetballende vrouwen

23 mei 18:15   KVC Oranje en Sporting H.A.C. hebben een jaar geleden de handen ineen geslagen om een voetbalelftal voor vrouwen op de been te brengen te brengen. Dat is gelukt. In eerste instantie is het voetbal beperkt gebleven tot wedstrijden op een klein veld, veelal op de vrijdagavond. De bedoeling is om vanaf pakweg september 2023 te gaan deelnemen aan de reguliere competitie van de KNVB op een volledig veld, met 11 tegen 11. meer »

104x gelezen

Kan KVC Oranje zich in veiligheid spelen?

23 mei 17:45   Pinkstermaandag treedt de hoofdmacht KVC Oranje thuis aan voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Tegenstander is sv Hulsberg. meer »

28x gelezen

Nieuwe staf KVC Oranje krijgt vorm

4 april 15:45  Na afloop van het voetbalseizoen 2022-2023 gaat er bij KVC Oranje het nodige veranderen. Dat Gino Curfs hoofdtrainer wordt en daarmee Paul van Putten opvolgt, was al bekend. Ook is gecommuniceerd dat Ramon Vandermullen bij het tweede als oefenmeester in het voetspoor treedt van de naar LHC vertrekkende Martin Froels. Maar er zijn meer mutaties. We stellen u hierna voor aan een aantal nieuwkomers. Hoewel die laatste omschrijving eigenlijk ook weer niet op zijn plaats is, omdat het gaat om enkel mannen met een (uitgebreid) verleden bij oranje-wit.meer »

227x gelezen

Ramon Vandermullen nieuwe trainer KVC Oranje 2

23 maart 19:30   KVC Oranje heeft voor komend seizoen een nieuwe trainer aangetrokken voor het tweede elftal. De opvolger van vertrekkend oefenmeester Martin Froels is dus bekend. De nieuwe man voor oranje-wit heet Ramon Vandermullen (52), momenteel met echtgenote Barbara Jager woonachtig in bergdorp Vijlen. meer »

160x gelezen

Steun KVC Oranje! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in.

28 september 13:30  KVC Oranje is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. meer »

333x gelezen

Superlocal en parkeren

27 januari 13:30  Beste leden, ouders en andere belangstellenden, Op dinsdag 01 februari t/m vrijdag 04 februari ontvangen de nieuwe bewoners van de flat bij het SuperLocal project hun sleutel. Automatisch betekent dit dat er meer verkeer in de Voorterstraat aanwezig zal zijn, omdat de nieuwe bewoners gaan klussen en verhuizen. meer »

614x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!