Home - KVC Oranje

Home

Onze prinselijke hoogheden

27 januari 10:15  Sinds dit weekend is KVC Oranje twee hoogheden rijker. Gisteravond is tijdens een schitterende en goed geslaagde carnavalsavond Prins Gevin I uitgeroepen als de nieuwe Prins. Hij zal het rijk van KVC Oranje tijdens de carnaval regeren. Vandaag is tijdens een hele gezellige kindercarnaval, Prins Liam I uitgeroepen als jeugdprins KVC Oranje.

31x gelezen

Steun KVC Oranje! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in.

28 september 13:30  KVC Oranje is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. meer »

174x gelezen

Superlocal en parkeren

27 januari 13:30  Beste leden, ouders en andere belangstellenden, Op dinsdag 01 februari t/m vrijdag 04 februari ontvangen de nieuwe bewoners van de flat bij het SuperLocal project hun sleutel. Automatisch betekent dit dat er meer verkeer in de Voorterstraat aanwezig zal zijn, omdat de nieuwe bewoners gaan klussen en verhuizen. meer »

480x gelezen

KVC Oranje 2021

3 januari 16:00  Wij hebben 2021 achter ons gelaten en dit vraagt om een terugblik op het afgelopen jaar. Voor de vereniging was het een uiterst uitdagend en bijzonder jaar. meer »

425x gelezen

In memoriam Herb Simons

20 december 14:00  Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat Herb Simons plotseling van ons heen is gegaan. Herb heeft de leeftijd van 67 jaar mogen bereiken. meer »

804x gelezen

KVC Oranje rouwt om verlies Martin van der Weide

18 december 11:15  Weer is voetbalvereniging KVC Oranje geconfronteerd met het plotselinge en veel te vroege overlijden van een clubman in hart en nieren. Martin van der Weide, meer dan een kwart eeuw actief als speler, jeugdleider, vrijwilliger en elftalleider van het tweede team, is op veel te jonge leeftijd overleden. Martin zou volgende zomer de 60-jarige leeftijd bereiken. Het heeft niet zo mogen zijn. meer »

1079x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!