Home - KVC Oranje

Home

KVC Oranje zoekt jou

7 augustus 18:30  Beste lid, speler, voetbalfan en (toekomstig)vrijwilliger, Sinds 1911 strijden wij, juichen wij en komen wij samen om de liefde voor onze club te delen. Bij KVC Oranje hebben wij altijd geloofd dat de kracht van onze gemeenschap de club gaande houdt en dat komt met name door de onschatbare waarde van onze vrijwilligers. Echter merken ook wij dat, ondanks dat er nog steeds zeer trouwe vrijwilligers zijn, de aanwas van nieuwe vrijwilligers sterk terugloopt. meer »

182x gelezen

Steun KVC Oranje! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in.

28 september 13:30  KVC Oranje is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. meer »

480x gelezen

Paul van Putten blijft KVC Oranje trouw

4 december 9:45  Paul van Putten is ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van derdeklasser KVC Oranje uit Kerkrade. Club en trainer kwamen contractverlenging voor één jaar overeen, een voor beide partijen gebruikelijke termijn overigens. meer »

691x gelezen

Rubriek clubgetrouwe blijvers

28 juni 20:15  In de vorige editie kwamen de doelverdedigers voorbij, in de persoon van de broers Bjorn en Lars van der Weide. Deze keer is het de beurt aan de mannen die op een andere manier het voorkomen van tegentreffers tot een van hun kerntaken mogen rekenen, maar in hun geval dan toch met de voeten. Zodra zij de handen in het spel brengen, werkt het, anders dan bij de keepers averechts.meer »

684x gelezen

Mees Ruiters (19) toegevoegd aan selectie KVC Oranje

20 juni 13:45  Als zevende nieuwkomer binnen de selectie van KVC Oranje, de volgorde is overigens willekeurig gekozen, zou je Mees Ruiters kunnen betitelen. meer »

787x gelezen

Benedict Vloeberghs van West naar Oost

19 juni 17:00  Ook Benedict, Ben voor vrienden, Vloeberghs is een nieuwkomer in de selectie van KVC Oranje. Hij komt over van FC Kerkrade-West. meer »

776x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!