Diego Starmans (17) naar KVC Oranje

19 juni 2021 12:15


KVC Oranje is verheugd te kunnen melden dat een volgende speler de gelederen komt versterken.

Het betreft Diego Starmans, die laatstelijk speelde voor Bekkerveld. In zijn jeugd speelde hij eerst voor Chevremont, waar hij de huidige trainer van oranje-wit, Paul van Putten, leerde kennen. Vervolgens vertrok hij naar Fortuna Sittard. Een knieblessure stond een vlot verloop van zijn carrière   in de weg. ,,Na het herstel van de blessure liepen de contacten wat moeizaam. Het was niet echt duidelijk wat men met mij wilde, reden waarom ik naar Bekkerveld ben gegaan”, aldus Diego.Starmans_Diego_foto.jpg

Nu komt deze jongeman, die in september een opleiding voor dakdekker gaat volgen bij de school genaamd Tectam in Helmond, dus naar KVC Oranje. Over de reden van zijn keuze: ,,Ik wil op een eerste elftal spelen en bovendien ken ik Paul van Putten goed vanuit mijn jeugd bij Chevremont. Paul heeft altijd contact gehouden en toonde steeds interesse, ook toen ik zat met mijn blessure. Ik heb veel vertrouwen in een goede samenwerking met hem.”

Dan vragen we naar de ambities van deze pas 17-jarige spits van professie. Diego opnieuw: ,,Ik wil mijn plek op het eerste bij KVC Oranje afdwingen en minuten maken. Verder moeten we er met z’n allen voor 100% voor gaan. Verder moeten we zorgen dat het leuk en gezellig is. Hoort er ook bij als je wilt presteren.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!