Nieuws - KVC Oranje

Nieuws

Steun KVC Oranje! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in.

4 november 13:30  KVC Oranje is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. meer »

572x gelezen

KVC Oranje zoekt jou

7 augustus 18:30  Beste lid, speler, voetbalfan en (toekomstig)vrijwilliger, Sinds 1911 strijden wij, juichen wij en komen wij samen om de liefde voor onze club te delen. Bij KVC Oranje hebben wij altijd geloofd dat de kracht van onze gemeenschap de club gaande houdt en dat komt met name door de onschatbare waarde van onze vrijwilligers. Echter merken ook wij dat, ondanks dat er nog steeds zeer trouwe vrijwilligers zijn, de aanwas van nieuwe vrijwilligers sterk terugloopt. meer »

319x gelezen

Nieuwe staf KVC Oranje krijgt vorm

1 juli 15:45  Na afloop van het voetbalseizoen 2022-2023 gaat er bij KVC Oranje het nodige veranderen. Dat Gino Curfs hoofdtrainer wordt en daarmee Paul van Putten opvolgt, was al bekend. Ook is gecommuniceerd dat Ramon Vandermullen bij het tweede als oefenmeester in het voetspoor treedt van de naar LHC vertrekkende Martin Froels. Maar er zijn meer mutaties. We stellen u hierna voor aan een aantal nieuwkomers. Hoewel die laatste omschrijving eigenlijk ook weer niet op zijn plaats is, omdat het gaat om enkel mannen met een (uitgebreid) verleden bij oranje-wit.meer »

485x gelezen

Gino Curfs nieuwe trainer KVC Oranje

1 juli 8:00  De nieuwe trainer van KVC Oranje is bekend. Gino Curfs zal volgend seizoen de scepter zwaaien over de hoofdmacht in Bleijerheide. Nu is Gino nog actief als oefenmeester van Leonidas, in de wijk Wolder in Maastricht.meer »

553x gelezen

Rubriek clubgetrouwe blijvers

28 juni 20:15  In de vorige editie kwamen de doelverdedigers voorbij, in de persoon van de broers Bjorn en Lars van der Weide. Deze keer is het de beurt aan de mannen die op een andere manier het voorkomen van tegentreffers tot een van hun kerntaken mogen rekenen, maar in hun geval dan toch met de voeten. Zodra zij de handen in het spel brengen, werkt het, anders dan bij de keepers averechts.meer »

811x gelezen

Mees Ruiters (19) toegevoegd aan selectie KVC Oranje

20 juni 13:45  Als zevende nieuwkomer binnen de selectie van KVC Oranje, de volgorde is overigens willekeurig gekozen, zou je Mees Ruiters kunnen betitelen. meer »

889x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!