Nieuws

Rubriek clubgetrouwe blijvers

Gisteren, 22 juni 9:15  De nieuwkomers bij KVC Oranje zijn de afgelopen tijd op de social media van de club voorbijgekomen. De vertrekkers zijn met naam genoemd, zij het dat daaraan toegevoegd moeten worden Bjarn Eck en Calvin Pötgens, die naar Chevremont vertrekt. Hen wensen wij uiteraard niets dan goed toe. Tijd nu om aan het woord te laten de mannen die vorig seizoen deel uitmaakten van het eerste elftal en de club trouw zijn gebleven. Dat gaat gebeuren binnen de die we als naam ‘Rubriek clubgetrouwe blijvers’ hebben meegegeven. Bij deze de eerste editie. meer »

13x gelezen

Talenten A-jeugd voor selectie KVC Oranje

21 juni 10:15  Eerder hebben we gepubliceerd dat een zevental nieuwe namen aan de selectie van KVC Oranje kan toegevoegd. De meesten, om precies te zijn zes van hen, komen van elders, Mees Ruiters ‘promoveert’ vanuit een lager elftal naar de selectie. Maar KVC Oranje heeft ook een vaste basis, waarop men sinds mensenheugenis steunt. Dat is de jeugdopleiding, waaruit nagenoeg jaarlijks meerdere mannen doorstromen naar de selectie van oranje-wit. Ook spelers die een vaste waarde in de hoofdmacht worden en het vaak hogerop waar weten te maken, soms zelfs in het betaald voetbal. Ook nu komt er weer jeugd over richting de selectie. Jordy Weisserth (20) en Lorenzo Gielis (20) maken de overstap. meer »

14x gelezen

Mees Ruiters (19) toegevoegd aan selectie KVC Oranje

20 juni 13:45  Als zevende nieuwkomer binnen de selectie van KVC Oranje, de volgorde is overigens willekeurig gekozen, zou je Mees Ruiters kunnen betitelen. meer »

25x gelezen

Benedict Vloeberghs van West naar Oost

19 juni 17:00  Ook Benedict, Ben voor vrienden, Vloeberghs is een nieuwkomer in de selectie van KVC Oranje. Hij komt over van FC Kerkrade-West. meer »

25x gelezen

Amar Dilberovic nieuwe acteur KVC Oranje

19 juni 14:45  Nog meer jong bloed, ter versterking van onze selectie. Een volgende nieuwe speler is Amar Dilberovic. Hij is van 2 mei 1999, amper 22 dus. Zijn ouders zijn afkomstig uit Bosnië Herzegovina en nog vóór de geboorte van Amar naar Nederland gekomen. Amar is werkzaam als zelfstandig koerier en woont circa een half jaar in onze klankstad. Hij begon met voetbal bij derdeklasser DOSC in den Dolder, Op 14-jarige leeftijd vertrok hij naar de kraamkamer van het betaalde voetbal, Zeeburgia in Amsterdam-Oost. Daar speelde hij in de eerste jeugdselecties tegen teams van BVO’-s. Eén van zijn trainers was ex-prof Ferdi Vierklauw. Na een terugkeer richting DOSC, begin 2018, voor even onderbroken door een kortstondig verblijf in Oostenrijk, volgt dus nu KVC Oranje. Over zijn positie binnen de lijnen zegt Amar: ,,Ik kan in de as van het veld overal uit de voeten. Op het middenveld of achterin, maakt niet zoveel uit. Het liefst speel ik laatste man. Ik hou er namelijk van om van achteruit op te bouwen.” We vragen Amar vervolgens waarom hij nu voor KVC Oranje heeft gekozen. Zijn eerste reactie is doodsimpel en oprecht. ,,Omdat die club lekker dicht bij mijn huis is”, laat hij ons weten, om er dan aan toe te voegen: ,,En ik ken een paar jongens vanuit mijn werk. Dat maakt het allemaal wat gemakkelijker uiteraard.” Over de ambities voor komend seizoen: ,,Daar kan ik niets zinnigs over zeggen. Ik heb pas twee keer meegetraind en de clubs in onze klasse moet ik nog leren kennen.’ meer »

24x gelezen

Diego Starmans (17) naar KVC Oranje

19 juni 12:15  KVC Oranje is verheugd te kunnen melden dat een volgende speler de gelederen komt versterken.meer »

41x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!