Word trainer - KVC Oranje

Word trainer

Word trainer

Aspirant-leden ouder dan 15 jaar dienen bij aanmelding een kopie van een legitimatiebewijs (Paspoort / ID kaart) bij te voegen.
Kies bestandWijzigVerwijder
Verklaring
Ondergetekende verklaart de afgelopen drie jaar niet als trainer bij een andere vereniging te hebben gefunctioneerd. Zo ja, dan dient een volledig ingevuld overschrijvingsformulier te worden bijgevoegd. Ondergetekende geeft toestemming zijn pasfoto en persoonsgegevens te gebruiken voor het vervaardigen van de KNVB pas.

Incassomachtiging
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan KVC Oranje te Kerkrade om van de hierboven genoemde rekening de verschuldigde contributie in maandelijkse termijnen (en indien het bestuur beslist de op naam gestelde – door de KNVB, Tuchtzaken opgelegde boetes) af te schrijven. Bij de eerste termijn van de inning van de contributie zal tevens eenmalig € 15 aan inschrijfgeld worden verrekend.

Belangrijke informatie
Het bestuur wijst u op het volgende: De contributie blijft bij opzegging van het lidmaatschap voor het gehele seizoen verschuldigd. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk geschieden via het formulier “Opzeggen Lidmaatschap KVC Oranje”. We adviseren u om een kopie van het ingevulde aanmeldingsformulier te bewaren bij uw administratie.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!