OnzeClubwinkel

Beste leden, wij verzoeken jullie om inkopen zoveel mogelijk bij lokale ondernemers te doen. Vele lokale en regionale ondernemers ondersteunen onze club, als hoofd- of subsponsor, clubsponsor, materiaalsponsor, bordsponsor, balsponsor, etc.

De steun van deze ondernemers, alsook van onze leden, vrijwilligers en andere sympathisanten, is onontbeerlijk voor een vereniging, zo ook voor KVC Oranje. Met de steun van onze sponsorcommissie, blijven wij daarnaast zoeken naar mogelijkheden om onze inkomsten uit sponsoring op niveau te houden dan wel te vergroten.

Mocht je jouw inkopen niet kunnen doen bij onze lokale of regionale ondernemers dan kun jij onze club sponsoren door middel van je internetaankopen, zonder dat het je ook maar iets kost!
We hebben namelijk OnzeClubwinkel geactiveerd! 

Jij doet je online aankopen, bij een van de 300 webshops, zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de vereniging.

We willen je dus vragen om de volgende keer dat je iets online gaat kopen, nadat het lokaal niet lukte, eerst even aan onze club te denken en via OnzeClubwinkel naar de webshop te gaan.

Namens het complete bestuur en de sponsorcie, alvast bedankt voor je steun!

De leukste manier om onze club te sponsoren!

Met de OnzeClubwinkel-module sponsor jij onze vereniging, zonder dat het jou ook maar een cent extra kost. Simpelweg, door middel van online aankopen die je normaal gesproken toch al doet.

Zo doe je dat:

  1. Ga voor een online aankoop eerst naar onze website of de VoetbalAssist clubapp.
  2. Vind je webshop naar keuze en klik die aan.
  3. Je wordt direct doorgelinkt naar de betreffende webshop.
  4. Doe je aankoop zoals je gewend bent, rechtstreeks bij de webshop.
  5. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar KVC Oranje
  6. Jij betaalt NIETS extra.

Hoe dat kan.

OnzeClubwinkel werkt samen met meer dan 400 webshops. Als wij als club deze webshops promoten, ontvangen wij een percentage van het aankoopbedrag als commissie. Het enige verschil met een ‘normale’ aankoop, is dat de webshops registreren dat jij via onze club bent doorgeklikt zodat ze ons kunnen belonen. Zodra er dus een aankoop of boeking is afgerond ontvangen wij een commissie. Of je nu rechtstreeks naar de webshop gaat of via de OnzeClubwinkel-module, je betaalt hetzelfde en doet je aankoop gewoon zoals je gewend bent. Dus waarom zou je het niet doen?

Ruime keuze aan webshops.

Er zijn meer dan 400 webshops aangesloten, waaronder Bol.com, Coolblue, Bijenkorf, Mediamarkt en Booking.com. Jouw favoriete webshop zit er dus waarschijnlijk wel tussen. Dus of je online kleren koopt, een nieuwe tv bestelt of een hotel boekt, onze vereniging ontvangt geld in de clubkas als jij eerst naar onze site of clubapp gaat.

Met elkaar kunnen we veel verdienen voor onze club.

Een deel van het aankoopbedrag gaat naar KVC Oranje

Voor jou een kleine moeite (maar 1 klik extra), voor onze club een grote winst!

Ga dus voortaan voordat je een online aankoop doet, via onze website of de clubapp naar de webshop van jouw keuze.

Alvast bedankt voor je steun!

Zelf ook een persoonlijke commissie ontvangen?

Naast dat de commissie naar jouw vereniging gaat, kun je er ook voor kiezen om een deel zelf terug te ontvangen. Het betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking. Activeer dan nu je persoonlijke account!

Bekijk de aangesloten webwinkels
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!